Aqaba | Iordania

Condiţii de intrare şi regim de vize

Cetăţenii români care doresc să călătorească în Iordania trebuie să fie în posesia unei vize, iar valabilitatea paşaportului trebuie să fie de cel putin 6 luni.

Cetăţenii români care vor să intre pe teritoriul Regatului Hasemit al Iordaniei pot obţine viza de intrare la reprezentanţele diplomatice ale Iordaniei în străinătate, dar şi la frontieră, inclusiv la Aeroportul Internaţional “Queen Alia” Amman.

Atenţie! Cetăţenii români posesori de paşapoarte simple temporare nu pot obţine viza de intrare la frontieră, fiind necesar să se adreseze în prealabil unei reprezentanţe diplomatice iordaniene.

Atenţie! Autorităţile iordaniene aplică în paşaportul simplu electronic viză de intrare în această ţară, cu valabilitate de 30 zile.

Depăşirea termenului de şedere prevăzut în viză se sancţionează financiar (1,5 JOD pentru fiecare zi de şedere în afara celor 30 de zile).

Vezi alte porturi

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și ai 10 euro reducere la achiziționarea primei croaziere