Montevideo | Uruguay

Condiţii de intrare şi regim de şedere

Cetăţenii români posesori de paşapoarte simple valabile pot călători fără viză, pentru perioade de scurt sejur (maxim 90 de zile).

Intrarea în Uruguay este permisă cu paşaportul valabil cel puţin 6 luni de la data intrării pe teritoriul acestei tari.

Pentru informaţii suplimentare despre condiţiile de intrare şi regimul de şedere în Uruguay, recomandăm consultarea informaţiilor oficiale furnizate de Ambasada Republicii Orientale a Uruguayului în România.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care intenţionează să rămână pentru o perioadă îndelungată pe teritoriul acestui stat să se adreseze misiunii diplomatice a României şi să îşi anunţe prezenţa în regiune, comunicând coordonatele personale pentru a putea fi contactaţi în situaţii de urgenţă.

 

Vezi alte porturi

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și ai 10 euro reducere la achiziționarea primei croaziere