Ocho Rios | Jamaica

Condiţii de intrare şi regim de şedere

Pentru cetăţenii români care călătoresc în Jamaica este necesară obţinerea vizei de intrare. Viza se poate obţine de la ambasadele sau consulatele Statului Jamaica din străinătate. Vizele se emit pentru o perioada de 30 zile.

Pentru primirea vizei, turistul român trebuie să prezinte:

  • paşaport cu valabilitate de minim 6 luni de la data intrării;
  • biletul de călătorie dus-întors sau a unui bilet de întoarcere într-o altă țară în care să fie admiși;
  • rezervare de hotel;
  • dovezi privind acoperirea cheltuielilor de şedere (voucher, cash etc);
  • dovada vaccinării împotriva rujeolei, rubeolei și poliomelitei.

Turiștii români care dețin viză de SUA și Canada și posedă dovada vaccinării împotriva rujeolei, rubeolei și polio un au nevoie de viză, pentru o ședere de maxim 30 zile .

Prelungirea vizei este posibilă, dar nu mai mult de încă 30 de zile.

Taxa de eliberare a vizei este de 100 dolari USA.

Reprezentarea diplomatică și consulară a statului Jamaica este asigurată de Ambasada Statului Jamaica în Germania.

Datele de contact ale Ambasadei Jamaica la Berlin, Republica Federală Germania sunt următoarele:

Schmargendorfer Straße 32, 12159 Berlin, Germania

Telefon: +49 30 85 99 45 11, fax: +49 30 85 99 45 40

E-mail: info@jamador.de

Informații suplimentare privind intrarea străinilor în Jamaica pot fi accesate pe site-ul oficial jamaican www.pica.gov.jm.

Vezi alte porturi

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și ai 10 euro reducere la achiziționarea primei croaziere